Belgium  Belgium

PP Casita, Koh Phi Phi

Phi Phi Casita of PP Casita resort is gelegen op Loh Dalum, op slechts 60 meter door te lopen naar het strand. In onze buitenzwembad, u kunt uw vrije tijd te nemen voor het lezen, zonnen, etc.

Niet ver van ons, kunnen alle gasten een verscheidenheid aan restaurants, bakkerijen, winkels, tour-pakketten en duikcentra.

PP Casita is een van de zeldzaamste en mooiste plaats voor de vakantiegangers en honeymooners om een echte rustige vakantie-ervaring ver weg van de drukte van de stad leven. Genesteld in de weelderige, groene tuin, PP Casita is gesneden uit een perfect niche voor de gasten onder andere hotels in Ko Phi Phi Island. Onze kamerprijzen zijn relatief goedkoop, vergeleken met de andere dezelfde kwaliteit resorts. Dit raadt u aan om een langere ontspanning.


Opmerkingen:

Door onze bouw structuur, omwille van de veiligheid doel, hebben we ervoor dat er geen boeken met kinderen jonger dan 12 jaar oud.

English Israel Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai