Malaysia  Malaysia

PP Casita, Koh Phi Phi

Phi Phi Casita atau PP Casita peranginan ini terletak di Loh Dalum, hanya 60 meter dengan berjalan ke pantai. Berhampiran resort, anda boleh menemui pelbagai restoran, kedai roti, kedai, pakej pelancongan dan pusat menyelam.

PP Casita adalah tempat yang sempurna untuk pelancong-pelancong dan berbulan madu untuk mengalami percutian yang tenang benar jauh dari hiruk-pikuk kehidupan bandar. Yang terletak di taman hijau yang subur, PP Casita telah mengukir satu industri yang sempurna untuk dirinya di kalangan hotel lain di Ko Phi Phi Island. Kadar bilik kami agak murah, dibandingkan dengan resort yang sama kualiti yang lain. Ini menggalakkan anda untuk memiliki satu kelonggaran yang lebih panjang.

nota:

- Oleh kerana struktur pembinaan kami dan demi tujuan keselamatan, kami tidak membenarkan mana-mana tempahan dengan kanak-kanak yang berumur di bawah 12.

- Laman ini dikendalikan berdasarkan enjin tempahan segera dengan ejen pelancongan. Jika anda mempunyai sebarang isu perniagaan, sila hubungi hotel secara langsung.

- Anda boleh tekan 'Book Now' untuk buku dan bayar sekarang atau hanya sekadar membuat siasatan.

English Israel Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai